Bemutatkozás

A tanulás, az új ismeretek elsajátításának képessége kétségkívül előkelő helyen szerepel e listán. Gondoljuk csak át, mennyi mindent kellett megtanulnia a túlélés érdekében már az ősembernek is, hogy mennyi mindent tudtak/tanultak az egyiptomiak az őket körülvevő világról, legendák sora szól a görögök oktatási rendszeréről, mindenki mindent tudni akart a reneszánszban, s az újabb korokban nagy vívmánynak számított, hogy a nők előtt is megnyílt a tudás világa.

És már el is érkeztünk a mához: sok szempontból furcsa és bizonytalan világunkban egyvalami egészen biztos, tanulni muszáj. Folyamatosan, kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül. A körülöttünk szinte percről percre fejlődő-változó világ megköveteli, hogy képezzük magunkat saját hivatásunkban, ha pedig netán váltanunk kell/váltani szeretnénk, értelemszerűen új tudásanyagot kell elsajátítanunk, hogy egy újabb területen is megálljuk a helyünket, szakemberré válljunk valami addig ismeretlen rendszerben.

Intézményünk, a PRISMA SIKERTANODA Oktatási és Szolgáltató Kft. az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben kínál széles körű lehetőségeket bárkinek, aki szeretne megfelelni a kor kihívásainak. Tanfolyamaink, képzési kurzusaink több megyében elérhetőek. Magas szintű elméleti képzésünk mellett szakképzett, kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező oktatóink a gyakorlati ismeretek megszerzésében is sokrétűen segítik résztvevőinket. Szakképesítő oktatásainkat természetesen kizárólag a szakminisztériumok által kiadott szakmai és vizsgakövetelmények figyelembevételével összeállított képzési programok, óratervek alapján végezzük.

Aligha árulunk el titkot, ha azt mondjuk: résztvevőink érdeke, hogy komolyan vegyünk mindenkit, aki több szeretne lenni, így hát természetes, hogy követelünk. Mégis büszkék vagyunk rá, hogy cégünknél kellemes légkörben, jó hangulatban adhatjuk át a tudást mindenkinek.

Tanfolyamainkat a folyamatos igényekhez igazodva szervezzük.

Ha van álma, ami segítségünkkel teljesülhet; ha úgy gondolja, soha nem árthat, ha az ember sok mindenhez ért; ha bizonytalan a munkahelye és inkább elébe megy a történéseknek, minthogy kényszerhelyzetbe kelljen kapkodnia; ha csak a tanulás öröméért fogna bele, keressen minket bizalommal!

Albrecht Nikolett

ügyvezető