Konyhai kisegítő

Nyilvántartásba vételi száma: E-000100/2014/A006

OKJ  21 811 01 

Tanfolyam jellege:

Részszakképesítés

Jelentkezés feltétele:

Befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Munkaköri- és szakmai alkalmassági

Képzési idő:
240 óra

Szakmai modulok:

11518-16 Élelmiszerismeret

11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek

12094-16 Ételkészítési ismeretek alapjai

Elhelyezkedési lehetőségek:
Konyhai kisegítőként, konyhalány/legényként, konyhai dolgozóként, ételkiosztóként, tálalóként vendéglátó egységekben.


A szakma rövid leírása:

A konyhai kisegítő alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges helyiségeket, gépeket, berendezéseket, eszközöket, kézi szerszámokat, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és feldolgozott élelmiszereket. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.

A tanfolyam az alábbi városban indul Fejér megyében:

Székesfehérvár

Tanfolyami költséggel kapcsolatban keresse munkatársainkat (+36/22 506-962)!