Szakács

Nyilvántartásba vételi száma: E-000100/2014/A006 

OKJ 34 811 04

Tanfolyam jellege:
Szakképesítő

Jelentkezés feltétele:

Alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a 29/2016 (VIII.26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény 3. sz. mellékletében a Vendéglátás-turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában

Munkaköri és szakmai alkalmasság

Képzési idő:

900 óra

Szakmai modulok:

11518-16 Élelmiszerismeret

11561-16 Gazdálkodási ismeretek

12096-16 Szakács szakmai idegen nyelv

12094-16 Ételkészítési ismeretek alapjai

12095-16 Ételkészítési ismeretek

11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek

11497-12 Foglalkoztatás I.

11499-12 Foglalkoztatás II.

A szakma rövid leírása:

A szakács feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben.

A tanfolyam az alábbi városban indul Fejér megyében:

Székesfehérvár

Tanfolyami költséggel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál (+36/22 506-962)!